Carte "Sterilet" de Carol Hârşan

Editura Scrisul Românesc
Preţt: 30 lei
Pentru comenzi, sunaţi la numărul 0785-638.930
sau trimiteţi un mail la adresa carte.sterilet@gmail.com
http://carte-sterilet.webs.com

vineri, 15 aprilie 2011

Sanatoriul "Nufărul Alb" din Cahul Numărul 1 în tratament şi odihnă, în Republica Moldova!

Veţi fi dornici de a reveni!

Pe fondul cîmpurilor colorate, pe dealuri mici, cu vîrfuri rotunjite pe care se află marea viilor şi livezilor, este situată staţiunea balneară Cahul. Sanatoriului «Nufărul Alb» din Cahul este o staţiune de îngrijire a sănătăţii, modernă şi a cărei faimă a trecut de mult timp hotarele Moldovei. Pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea, să se relaxeze şi să se bucure de locurile pitoreşti ale oraşului şi ale împrejurimilor, vin oameni din toată Moldova, din Europa şi din ţările CSI. Şi cel care a vizitat o dată acest loc şi s-a bucurat de tratamentul miraculos de la «Nufărul Alb», aici i-a rămas inima şi va dori să se întoarcă din nou.
Dar trebuie să vă amintiţi întotdeauna că boala este mai uşor de prevenit decît de vindecat. Şi dacă durerea cicălitoare, anxietatea nefondată dar epuizantă, insomnia şi enervările te bat la cap mai mult decît de obicei, poţi să mergi în regim de urgenţă în Cahul! Preţurile în sanatoriul "Nufărul Alb» vi se vor părea amuzante, dar cînd vine vorba de propria sănătate, nimic nu este mult...
Panaceu pentru multe afecţiuni
Sanatoriul "Nufărul Alb” oferă o gamă largă de servicii de sănătate cu efecte curative semnificative, în boli ale sistemului muscular-osos, sistemul cardiovascular, boli ale tractului gastro-intestinal, sistemul nervos central şi periferic, bolile de piele şi cele specific feminine ca inflamaţiile genitale.
Cu alte cuvinte, sanatoriul "Nufărul Alb», fără exagerare, printr-un singur sejur şi tratamente vă poate scuti de multe boli care afectează corpul dumneavoastră.
C_525x0_1250616284_599
Balneoterapie - ape unicale!
În extrem de confortabilul complex terapeutic şi de agrement «Nufărul Alb» sînt utilizate metodele şi echipamentele cele mai moderne şi mai eficiente de tratament. Complexul îşi are propriul centru de diagnostic bine dotat, dar şi laboratoarele necesare analizelor clinice şi biochimice. Paleta intreagă de servicii selectate individual se bazează pe rezultatele de diagnostic.
Tratamentul statiunii de bază include piscina, hidroterapia, săli de tratare cu jeturi de apă, lavage vaginale şi masaj subacvatic. Există o cameră în care medici profesionişti oferă acupunctură, fizioterapie, ozokeritoparafinoterapie, operaţiuni de neînlocuit în tratarea bolilor sistemului muscular’osos. Inhalările şi microclimatele artificiale ajută pe cei care au nevoie de tratamentul organelor respiratorii.
În sanatoriul "Nufărul Alb» puteţi vizita un dentist echipat cu tot ce este necesar pentru un tratament adecvat şi nedureros precum şi cu lucrări complexe de proteze.
Despre apa de Cahul facem o menţiune specială. Aici există mai multe izvoare subterane cu compoziţie unică de minerale care sînt benefice pentru multe sisteme ale organismului uman. Apa de Cahul de calitate minerală este bine-cunoscuta marcă "Essentuki-17”.
Această apă este folosită aici atît în băi cu clorură de sodiu mediu sulfurat, cu un conţinut ridicat de iod şi brom, cît şi în băile de iod-brom cu influenţă asupra sistemelor fiziologice ale organismului, cu rol recuperare în multe boli, inclusiv cele de piele, cu efecte analgezice, anti-inflamatorii şi desensibilizante (reduce reacţiile alergice), pentru pacienţii cu afecţiuni ale funcţiilor coloanei vertebrale şi a articulaţiilor. Aceste băi au un efect pozitiv şi asupra stării funcţionale a sistemului cardiovascular. Clorura de sodiu din băi este de mare efect în tratamentul pacienţilor cu boli ale sistemului nervos central şi periferic (leziuni ale creierului şi măduvei spinării, poliomielită, radiculită plexitis, poliradiculită etc).

Timpul de odihnă în sanatoriu se petrece în odăi moderne, bine echipate, cu diferite grade de confort. În camere single şi duble sunt toate facilităţile pentru a crea un spirit de vacanţă mare, pentru confort şi relaxare, echipate în design modern. Fiecare are un mobilier frumos, confortabil, frigider, TV cablu, Internet, sala de dans, o bibliotecă cu sală de lectură, sala de biliard, sauna, salon de coafură, magazine alimentare şi de mărfuri industriale, pentru confortul vizitatorilor.
Dispunem de o cantină spaţioasă, sala de mese, cu alimentaţia de 4 ori pe zi, cu normă întreagă şi dietetice, o bucătărie ce poate satisface cele mai înalte cerinţe. Termenul tratamentului poate fi, la dorinţa, de 6, 12, 18, 21 şi 24 zile.
Mai multe informaţii puteti găsi pe site-ul nostru sau sunaţi la numărul de telefon de contact.
Va felicităm pentru decizia d-stră de a face o acţiune de prevenire, pentru a vă îmbunătăţi sănătatea personală şi să vă simtiti mai bine! Vizitaţi site-ul nostru, unde puteţi rezerva locuri şi bilete.

Adresa noastră: Hotelul "Nufărul Alb", str. Nucilor 1, Cahul, MD 3909, Republica Moldova.
Tel. (+373 299) 2-34-40, fax (373 299) 2-46-45
Email: nufarul_alb@mail.ru Web: www.nufarul.md
C_525x0_1250616351_535

C_525x0_1250616319_467

Sursa foto: www.nufarul.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu