Carte "Sterilet" de Carol Hârşan

Editura Scrisul Românesc
Preţt: 30 lei
Pentru comenzi, sunaţi la numărul 0785-638.930
sau trimiteţi un mail la adresa carte.sterilet@gmail.com
http://carte-sterilet.webs.com

vineri, 18 septembrie 2009

Sheriff Tiraspol, prima şansă în Europa League!

Ca de obicei, în meciuri decisive, Steaua, la fel ca şi echipa naţională, depune eforturi să iasă cît mai prost. Campioana Moldovei a ţinut serios în şah echipa Steaua Bucureşti. Cu un 0-0 obţinut în Ghencea, cu tribunele goale pentru „bună purtare”, Sheriff Tiraspol păstrează prima şansă de calificare.
De altfel, antrenorul Stelei a declarat prudent, la conferinţa de presă dinaintea meciului: „cu Şeriff avem un meci foarte greu, pentru că jucăm fără spectatori şi pentru că nu este o echipă de bătut cum au spus mulţi... Pentru mine Şeriff nu este cea mai slabă echipă din grupă.”
Presa românească a comentat resemnată partida: „Steaua a dezamăgit la primul meci din grupa H a Europa League. Roş-albaştrii s-au chinuit teribil în meciul cu moldovenii şi nu au izbutit decît un rezultat de egalitate, 0-0.Sheriff, cu doar doi jucatori moldoveni în teren, a surprins încă din primele minute începînd meciul în ofensivă şi masîndu-i pe bucureşteni în jumătatea proprie. Steaua nu a avut practic mijloc, Andrei Ionescu, Onicas şi, ulterior, Toja, fiind inexistenţi. Profitînd de superioritatea din linia mediană, cei de la Sheriff şi-au creat destule ocazii de poartă. Steaua s-a chinuit teribil în primul meci al grupei şi, ţinînd cont de surpriza înregistrată la Istanbul, va avea avea viaţă grea cu Twente şi Fenerbahce” (Ziare.com).


”Gigi Becali a declarat la finalul partidei dintre Steaua şi Şeriff Tiraspol, 0-0 în primul meci din grupa H a Ligii Europa, că a demis banca tehnică a Stelei, formată din italienii Cristiano Bergodi şi Renzo Rossi. Finanţatorul Stelei a motivat această decizie prin faptul că a fost "dezonorat" de Bergodi, la pauza meciului cu moldovenii, când italianul nu i-ar fi dat voie să intre în vestiarul Stelei” (Realitatea.Net).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu