Carte "Sterilet" de Carol Hârşan

Editura Scrisul Românesc
Preţt: 30 lei
Pentru comenzi, sunaţi la numărul 0785-638.930
sau trimiteţi un mail la adresa carte.sterilet@gmail.com
http://carte-sterilet.webs.com

joi, 6 august 2009

FC Sheriff Tiraspol, în a patra rundă de calificare a Ligii Campionilor

Campioana Moldovei, FC Sheriff Tiraspol, a reuşit să se califice în runda a patra pentru Liga Campionilor reuşind egal la Praga, 1-1. Egalitatea la scor şi victoria de la Praga au propulsat campioana Moldovei spre un nou adversar în etapa superioară, adversar ce va fi desemnat la tragerea la sorţi din 7 august în Elveţia. Analiştii sportivi consideră succesul FC Sheriff Tiraspol principala surpriză la calificările pentru Liga Campionilor, scorul ducînd în acelaşi timp la o tragedie pentru echipa cehă.
Ziarul portughez “Ojogo”, a elogiat succesul lui FC Sheriff Tiraspol, în timp ce publicaţia spaniola “Goal” constată că Sheriff a ajuns la Praga în căutarea unui miracol care a devenit o realitate. Revista franceză “France Footbal” ia act de faptul că echipa de la Tiraspol a transformat o pierdere anticipată de mulţi, într-o mare victorie de calificare.
Presa sportivă din Cehia a numit ieri meciul Slaviei drept “tragic şi plin de inacceptabile greşeli”. “Fanii cehi nu pot crede în ceea ce au văzut”, scrie TN Nova din Praga. “Sportovni Noviny” a remarcat faptul că echipa de la Tiraspol nu are nici un succes major la nivel european şi, teoretic, ar fi trebuit să fie uşor de oprit de Slavia.
În caz de victorie, în cea de-a patra rundă de calificare Champions League, Sheriff va intra în principalele grupe de la turneul European. În caz de eşec, clubul va cădea în grupa unui alt turneu european de cluburi, Liga Europei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu