Carte "Sterilet" de Carol Hârşan

Editura Scrisul Românesc
Preţt: 30 lei
Pentru comenzi, sunaţi la numărul 0785-638.930
sau trimiteţi un mail la adresa carte.sterilet@gmail.com
http://carte-sterilet.webs.com

marți, 25 august 2009

Parlamentul Republicii Osetia de Sud a ratificat Protocolul de dezvoltare a relaţiilor cu Transnistria


La 19 august, Parlamentul Republicii Osetia de Sud a ratificat Protocolul adiţional numărul 1 din Tratatul dintre RMN si ROS semnat în capitala Ţinvali, la 16 iunie 2009, anunţă biroul de presă RYUO Communications.
Între 15 şi 17 iunie 2009, o delegaţie oficială condusă de preşedintele RMN, Igor Smirnov, a negociat cu reprezentanţi ai ministerelor din ambele zone, semnînd o serie de documente de colaborare.
Protocolul de dezvoltare a relaţiilor dintre Republica Nistreană şi Republica Osetia de Sud, semnat de către preşedinţii celor două republici, implică o cooperare inter-state, în special pe probleme de securitate a ambelor ţări. Vicepreşedintele Parlamentului osetin, Iuri Dzitsoity, a remarcat la o reuniune a Comisiei pentru politică externă şi relaţii inter-parlamentare, că ”Osetia de Sud trebuie să demonstreze un angajament pentru punerea în practică a tuturor tratatelor internaţionale care au fost semnate. Sunt sigur că vom ridica propriul nostru prestigiu în ochii lumii”, a spus Dzitsoity.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu