Carte "Sterilet" de Carol Hârşan

Editura Scrisul Românesc
Preţt: 30 lei
Pentru comenzi, sunaţi la numărul 0785-638.930
sau trimiteţi un mail la adresa carte.sterilet@gmail.com
http://carte-sterilet.webs.com

luni, 25 ianuarie 2010

Schimbări semnificative la Sheriff Tiraspol

Echipa de fotbal Sheriff Tiraspol, după o serie de performanţe de succes în arena internaţională – campionii Moldovei s-au aflat pentru prima dată în Liga Campionilor Europeni – au stîrnit interesul unor cluburi străine.În viitorul apropiat urmează să aibă loc transferul portarului de la Tiraspol şi al echipei naţionale a Moldovei, Stanislav Namaşco, la FC Kuban Krasnodar în Rusia.
Acordul între cluburi a fost deja realizat, urmînd semnarea contractului cu jucătorul. Echipa din Kuban este condusă pe banca tehnică de specialistul român Dan Petrescu, iar scopul acestuia în 2010 este de a reveni în prima ligă a Rusiei.Un alt jucător de la Sheriff, Alexander Suvorov, şi-ar putea continua cariera în Polonia. În aceste zile jucătorul de 22 de ani este în obiectivul echipei "Cracovia" care, după 17 runde, se află pe locul 9 în liga superioară a campionatului polonez.Apărătorul bielorus Igor Karpovich, fost şi el la Tiraspol, joacă acum în Turcia.
În discuţii se află şi jucătorii lui Sheriff, Alexei Kuciuk şi portarul de 30 de ani, Alexander Melenciuk, care a încheiat un contract cu clubul. Sînt aşteptaţi şi doi jucători din Muntenegru, atacantul Bacho şi mijlocaşul Marko Nikolic Dzhurovich. Ambii s-au afirmat în jocuri amicable. De duminică, 24 ianuarie, Sheriff se va afla în cantonament în Cipru pînă la 14 Februarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu