Carte "Sterilet" de Carol Hârşan

Editura Scrisul Românesc
Preţt: 30 lei
Pentru comenzi, sunaţi la numărul 0785-638.930
sau trimiteţi un mail la adresa carte.sterilet@gmail.com
http://carte-sterilet.webs.com

miercuri, 22 iulie 2009

FC Şeriff Tiraspol, învingătoare






Campioana Republicii Moldova la fotbal, FC Şeriff Tiraspol, a cîştigat la 21 iulie într-un meci disputat acasă, în cel de-al doilea tur de calificare al Ligii Campionilor, împotriva FC Inter Turku, din Finlanda, cu scorul de 1:0. Echipa a ajuns la cea de-a treia rundă de calificare, caz în care urmează să întîlnească pe campioana Republicii Cehe, Slavia Praga.
Antrenorul Leonid Kuciuk(foto) s-a declarat mulţumit de rezultat şi de echipă.
Vorbind despre viitoarea confruntare cu Slavia Praga, Kuciuk a remarcat faptul că aceasta este o foarte serioasă echipă şi că va aborda meciul cu toată răspunderea.

Stadionul Şeriff din Tiraspol Uluitorul complex sportiv de la Tiraspol, o investiţie estimată la minimum o jumătate de miliard de dolari, cuprinde un stadion mare iluminat, unul mai mic iluminat, un stadion în mărime standard acoperit, nouă terenuri de antrenament iluminate, o Academie de Fotbal, un bazin olimpic, un hotel de 5 stele şi parcări.
La 2 august 2002, preşedintele FIFA, Joseph Blater, declara pe stadionul Şeriff:
“Am aflat recent de Şeriff ca de un club foarte tînăr. Sper ca într-o bună zi Şeriff să aibă un mare success în competiţiile echipelor europene. Această atitudine perfectă faţă de fotbal şi faţă de excelentele voastre baze sportive va duce echipa spre niveluri superioare”.
Holdingul transnistrean Şeriff, condus de Victor Guşan, a preluat echipa la 4 aprilie 1997, şi, de atunci, Şerif Tiraspol s-a menţinut în fruntea clasamentului din Moldova. Iar Academia de fotbal produce anual noi generaţii de talente sportive.
Şi pentru că sportul a reuşit mereu acolo unde politica a eşuat, pe cînd un turneu de mare forţă şi în România?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu