Carte "Sterilet" de Carol Hârşan

Editura Scrisul Românesc
Preţt: 30 lei
Pentru comenzi, sunaţi la numărul 0785-638.930
sau trimiteţi un mail la adresa carte.sterilet@gmail.com
http://carte-sterilet.webs.com

miercuri, 30 martie 2011

În aprilie, la Viena, vor fi discuţii pentru reglementarea transnistreană


Problema stabilirii unei date exacte pentru reluarea de negocieri oficiale privind reglementarea conflictului moldo-transnistrean se va lua în considerare în cadrul unor consultări informale la Viena, în luna aprilie a acestui an, a declarat viceprim-ministrul Republicii Moldova, Eugen Carpov. Картинка 10 из 11
El a menţionat că data pentru reluarea negocierilor formale în format ''5 +2” privind reglementarea transnistreană nu este încă stabilită. "Pe ordinea de zi a acestei întîlniri este şi un punct pentru reluarea negocierilor formale", a declarat Eugen Carpov, exprimîndu-şi speranţa că autorităţile Republicii Moldova, Tiraspolul şi ţările mediatoare vor fi capabile să ajungă la un punct de vedere comun cu privire la data demarării de negocieri.
Anterior, autorităţile moldovene au declarat în repetate rînduri intenţia lor ca în acest an să se reia negocierile cu partea transnistreană. La rîndul său, Transnistria consideră că este prematur să reia negocierile formale în format ''5 +2", din cauza presiunii economice continue din Republica Moldova şi a lipsei de progrese în acordurile realizate deja, scrie Moldnews.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu